VekaBest - De theorie in beweging  
Heeft u al betaald? Vul hier uw pakketcode in:

Pakketten van 1, 5 of 10 examens kunt u in onze webshop bestellen.
categorie auto

categorie motor

categorie bromfiets

Algemene informatie en voorwaarden

U kunt tegen betaling theorie-examens oefenen.

Wilt u ervaren hoe het werkt, doe dan het gratis verkort examen! U ziet dan meteen of de examensoftware correct functioneert op uw computer.

U kunt betalen door met een (mobiele of vaste) telefoon naar een betaalnummer te bellen en de toegangscode die u te horen krijgt in te vullen op deze website. Betaalnummer, bijhorend tarief en invoerveld voor de toegangscode verschijnen op uw beeldscherm zodra u op de Telefoon-link klikt.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

U kunt ook betalen met een creditcard (EuroCard/MasterCard, Visa, American Express).
Als u met iDeal of een creditcard betaalt, wordt u verzocht uw naam en adresgegevens in te vullen.


Elk theorie-examen bevat een uitgebalanceerde selectie van vragen. Na betaling ziet u een code op uw beeldscherm. Deze code is belangrijk. Noteer die! Hiermee heeft u toegang tot de theorie-examens. U ziet dan ook uw tegoed. Het tegoed is het aantal examens dat u nog kunt oefenen.

Elke keer als u een examen start, gaat er 1 examen van uw tegoed af.

Geldigheid tegoed
Uw tegoed blijft 3 maanden na aanschaf geldig. Daarna vervalt het tegoed.

Niet afgemaakte examens
Als u een examen niet afgemaakt heeft, kunt u ervoor kiezen dit examen alsnog af te maken of dit examen in het geheel opnieuw te doen.
Wanneer u het examen afmaakt, dan blijft uw tegoed ongewijzigd. Er is immers al eerder 1 examen van uw tegoed afgehaald.
Als u ervoor kiest om het examen in het geheel opnieuw te doen gaat er uiteraard wel weer 1 examen van uw tegoed af.

Pakketten
Als u een pakket heeft aangeschaft, dan begint u met een tegoed van minimaal 5 examens. In het overzichtscherm treft u de beschikbare examennummers aan. Zodra u een examen naar keuze heeft afgemaakt wordt dit examennummer gemarkeerd: groen is geslaagd, rood is gezakt. Zo ziet u in een overzicht welke examens u heeft gedaan en met welk resultaat.

Als uw tegoed op is, heeft u met uw code nog 7 dagen toegang tot het overzichtsscherm met de examennummers. Daarna vervalt de code en daarmee de toegang.

Helpdesk
U kunt eventuele problemen melden via e-mail.

Inhoud
In deze uitgave staan de verkeersregels en daaruit voortvloeiende aanbevelingen zorgvuldig verwerkt. Aan de samenstelling van deze uitgave is veel zorg besteed. Desondanks kan er een onvolkomenheid zijn ontstaan. De uitgever is hiervoor niet aansprakelijk.

Copyright
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.